Průvodci

Oprava: Platnost relace na Facebooku vypršela

V některých případech se může uživatel Androidu setkat s oznámením „Platnost relace na Facebooku vypršela“, které se neustále objevuje bez ohledu na to, kolikrát jej odmítne. Většina lidí by si myslela, že neustále se objevující oznámení „Platnost relace na Facebooku vypršela“ má něco společného s oficiální aplikací na Facebooku, kterou má na svých zařízeních téměř každý existující uživatel Androidu, ale není tomu tak. Ve skutečnosti uživatelé, kteří čelí tomuto neúnavnému oznámení, zjistí, že nativní aplikace Facebook v jejich zařízení běží bezchybně, přestože čelí oznámení, které je informuje, že byli odhlášeni ze svého účtu na Facebooku.

Toto trvalé oznámení se ve skutečnosti začne zobrazovat, když zařízení Android čelí problémům se synchronizací událostí kalendáře, kontaktů nebo jakéhokoli jiného typu dat s účtem Facebook, který si uživatel zaregistroval u zařízení. Nepřetržité přijímání obtěžujícího oznámení po přibližně každé hodině může být docela vzrušující, zejména pro uživatele systému Android, kteří mají rádi zcela čistou oznamovací oblast. Jedná se o tři metody, o nichž je známo, že dokážou vyléčit zařízení Android trpící případem neustále se objevujícího oznámení „Platnost relace na Facebooku vypršela“:

Metoda 1: Jednoduše zadejte své přihlašovací údaje pro Facebook a přihlaste se

V přibližně 25% všech případů se oznámení „relace na Facebooku vypršelo“ neustále objevuje, protože postižený uživatel oznámení odmítá, místo aby na něj jednal. V takových případech stačí klepnout na oznámení, zadat přihlašovací údaje pro Facebook, přihlásit se a postupovat podle pokynů na obrazovce a trik se již nebude zobrazovat.

Metoda 2: Odeberte ze svého účtu Facebook ze zařízení

1. Přejděte na Nastavení.

2. Přejděte do nastavení zařízení pro Účty.

3. Klepněte na Facebook.

4. Klepněte na Odstranit účet.

5. Potvrďte akci.

6. Jakmile bude účet odstraněn ze zařízení, problém bude vyřešen, takže uživatel může jednoduše znovu přidat svůj účet na Facebooku.

Metoda 3: Ruční synchronizace účtu Facebook se zařízením

Ve většině případů má ruční zahájení synchronizace s nativním účtem na Facebooku za následek úspěšnou synchronizaci dat, čímž se efektivně zbaví upozornění na „relaci na Facebooku vypršela“.

1. Přejděte na Nastavení >Účty.

2. Klepněte na Facebook.

3. Stiskněte Nyní synchronizovat.

4. Počkejte, až zařízení synchronizuje data s nativním účtem na Facebooku.