Průvodci

Jak: Odhlásit se z Game Center na iPhone

Centrum her na iPhonu je v zásadě k dispozici pro sledování záznamů o hraní her, úrovní, skóre a jejich spolupráci se svými přáteli a ostatními pomocí této aplikace. Je to však snadno velmi nepříjemné, protože má tendenci se objevovat po celou dobu hraní her, kdy většina lidí nemusí mít vůbec zájem o vedení online záznamů. Zejména oznámení „Vítejte zpět“, které se objeví pokaždé, když otevřete hru, kterou jste nějakou dobu nehráli; může rušit hraní her a být zdrojem obtěžování většiny uživatelů.

Neexistuje však žádný snadný nebo jednoduchý způsob, jak to jednoduše deaktivovat, a přestože existují tvrzení, že odhlášení nebo jeho opakované zrušení může způsobit, že to nadobro zmizí, existuje mnohem lepší způsob, jak se trvale odhlásit z Game Center.

Otevřete svůj iPhone Nastavení aplikace. Přejděte dolů a otevřete Herní centrum. Klepněte na místo, kde je uvedeno Apple ID. Poté vyberte Odhlásit se možnost, když se objeví. Jakmile jste odhlášeni, můžete se přihlásit pomocí svého účtu Apple ID přihlašovací údaje, nový účet nebo dokonce přístup k účtu Game Center jiného uživatele, kdykoli je to požadováno.

Pokud se však stále nemůžete úspěšně odhlásit a oznámení Game Center se stále objevují, i když projdete pokyny, než postupujte podle následujících kroků.

Jít do Nastavení ještě jednou. Odhlaste se ještě jednou stejným způsobem. Pak zkuste hrát hru, která není připojena k Hernímu centru. Poté byste měli být požádáni o přihlášení do herního centra. To znamená, že jste se úspěšně odhlásili z aplikace Game Center na iPhonu trvale, dokud se nerozhodnete znovu přihlásit.