Průvodci

Jak poznám, že jsem na Snapchatu blokován?

To je otázka, která způsobila zvědavost mnoha z nás. Z rychlého vyhledávání Google na téma „Jak zjistím, zda jsem blokován na Snapchatu?“ Je zřejmé, že existuje mnoho protichůdných odpovědí. O to více je frustrující, že se zdá, že mnoho odpovědí neposkytuje žádný důkaz jejich odpovědí. Mysleli jsme si, že si to vezmeme sami, abychom zjistili, jak přesně funguje funkce bloku na Snapchatu. Použili jsme dvě zařízení a několik samostatných účtů, abychom přesně zjistili, jak zjistit, zda jste na Snapchatu blokováni.

Co jsme zjistili o blocích Snapchat

Ukázalo se, že když vás uživatel zablokuje na Snapchatu, stane se několik věcí. K těmto věcem však také dochází, když vás uživatel zruší přátelstvím nebo když uživatel smaže svůj účet. Z tohoto důvodu můžete zjistit, zda vás uživatel zablokoval, nezrušil nebo smazal svůj účet, pokud platí následující.

Už jim nemůžete posílat snímky

Nelze je najít v seznamu kontaktů

Jejich příběh zmizel

Nemůžete s nimi chatovat a vaše předchozí chaty zmizely

Kromě toho, když jsme se trochu prohráli, zjistili jsme, že existuje způsob, jak zjistit, zda vás někdo vymazal. Tyto informace pak můžeme použít ke zjištění, zda vás zablokovali nebo ne. Postupujte podle následujících kroků a postupujte podle našeho průvodce řešením problémů, abyste zjistili, zda vás přítel zablokoval, nezklamal nebo smazal svůj účet.

Krok 1

Když zobrazíte chaty přejetím prstem doprava, můžete jejich jméno podržet na předchozím chatu a klepnout na Přidat přítele.

Pokud byl obvyklý růžový trojúhelník zašedlý, mají NEVLÍDNÝ

Pokud vám dává možnost přidat přítele, ale poté se zobrazí zpráva „Promiňte! Nelze najít uživatelské jméno “ oni mají BLOKOVÁNO ty nebo VYMAZÁNO jejich účet. (Další informace najdete v kroku 2.)

Krok 2

Pokud jste nebyli neopatrní, můžete provést následující kroky a zjistit, zda vás zablokovali nebo smazali.

Požádejte dva společné přátele, aby zjistili, zda je může stále kontaktovat prostřednictvím Snapchatu. Pokud oba vaši přátelé nemohou zasílat snímky vašemu vzájemnému kontaktu nebo pokud byl vzájemný kontakt odstraněn ze seznamu přátel, dotyčný kontakt VYMAZÁNO jejich účet.

Pokud jste postupovali podle těchto kroků, měli byste vědět, že je bezpečné se jich zeptat, zda svůj účet smazali pro potvrzení, aniž by mezi vámi bylo nutné přidávat trapnost nebo napětí.

Pokud kontakt stále mohou kontaktovat vaši společní přátelé, váš kontakt ano BLOKOVÁNO

Chcete-li to potvrdit, můžete si na Snapchatu vytvořit nový účet a pokusit se najít jejich uživatelské jméno Snapchat jeho vyhledáním ve funkci „přidat přátele“. Pokud najdete jejich účet na novém účtu, můžete 100% potvrdit, že mají BLOKOVÁNO

Takže tady to máme - tento průvodce může 100% dokázat, zda vás přítel Snapchat zablokoval, nezrušil nebo smazal jeho účet. Budete muset postupovat podle pokynů krok za krokem, abyste se ujistili, že jsou vaše výsledky správné.

Může být rozrušující, když vás přítel zablokuje na sociální platformě, ale je důležité respektovat jeho soukromí.